Ulei esențial de Ienupăr

1,00 lei

Ulei esențial de Ienupăr. Susține procesele catabolice normale și buna funcționare a sistemului osteo-articular.

Plata cu cardul online securizata
SKU: 6426316645782 Categorie:

Descriere

Ulei esențial de Ienupăr. Ienupărul este un arbust conifer care continuă să-i uimească pe botaniști prin duritatea, vigoarea și adaptabilitatea sa. Ienupărul este un membru al familiei mentă.

Fructele sale se dezvoltă pe o perioadă extrem de îndelungată de doi ani, timp în care exudă valorosul ulei volatil de ienupăr, care are o gamă largă de beneficii medicinale.

Cercetările actuale indică faptul că acest ulei are o afinitate unică pentru sistemul reno-urinar, sporind activitățile acestuia, protejându-l în același timp de agenții infecțioși și vindecându-l de afecțiuni bacteriene sau fungice.

Ulei esențial de Ienupăr – Mod de utilizare:

  • Uleiul esenţial de Ienupăr: Se iau câte 3-4 picături, de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar.

Acțiuni fiziologice:

  • Uleiul esenţial de Ienupăr contribuie la metabolismul normal al apei în organism și la buna funcționare a aparatului reno-urinar
  • Susține procesele catabolice normale și buna funcționare a sistemului osteo-articular.

Ingrediente:

  • Ienupăr (Juniperus communis), ulei esențial 100%.

Prezentare:

  • Recipient de sticlă, 10ml, ambalat în cutie de carton.

Precauții și contraindicații:

  • Nu se va depăși doza indicată și nu se va administra nediluat. Se administrează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă. Nu se administrează persoanelor alergice la plante din Fam. Cupressaceae.

Atenționări:

  • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Produs similar: Ulei esential de busuioc

Informatii producator: Life-bio