Ulei esențial de Lămâie

1,00 lei

Ulei esențial de Lămâie. Lămâia este unul dintre cele mai consumate citrice din lume, datorită conținutului ridicat de vitamine și a caracteristicilor sale digestive

Plata cu cardul online securizata
SKU: 6426316646925 Categorie:

Descriere

Ulei esențial de Lămâie. Lămâia este unul dintre cele mai consumate citrice din lume, datorită conținutului ridicat de vitamine și a caracteristicilor sale digestive. Este unul dintre cele mai populare citrice din lume.

Ulei esențial de Lămâie – Mod de utilizare:

  • Se iau câte 3-4 picături, de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar.

Ingrediente:

  • Lămâie (Citrus limon), ulei esențial 100%.
Prezentare:
  • Recipient de sticlă, 10ml, ambalat în cutie de carton.

Precauții și contraindicații:

  • Nu se va depăși doza indicată și nu se va administra nediluat. Se administrează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă. Nu se administrează persoanelor alergice la plante din Fam. Rutaceae.

Atenționări:

  • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Produs similar: Ulei esential de eucalipt

Informatii producator: Life-bio