Ulei esențial de Lemongrass

1,00 lei

Ulei esențial de Lemongrass conferă o stare de bine, generală.

Plata cu cardul online securizata
SKU: 6426316646130 Categorie:

Descriere

Ulei esențial de Lemongrass.  Este extras din partea aeriană a unei plante asiatice ale cărei frunze alungite conțin substanțe aromatice asemănătoare cu cele din coaja de lămâie. Uleiul volatil de lemongrass se obține din partea aeriană a unei plante asiatice ale cărei frunze alungite conțin substanțe aromatice similare cu cele din coaja de lămâie.

Pe de altă parte, uleiul de lemongrass diferă de cel de lămâie atât din punct de vedere al calităților, cât și al aromei. Lemongrass are un miros mai blând, mai moale și mult mai puțin acrișor decât lămâia. Consumatorii din Asia și Statele Unite îl apreciază ca aromă în băuturi precum ceaiul, sucul și deserturile.

Calitățile terapeutice ale uleiului esențial de lemongrass sunt printre cele mai complicate disponibile, printre numeroasele sale funcții numărându-se detoxifierea și reglarea emoțională, precum și beneficiile analgezice și antibacteriene.

Ulei esențial de Lemongrass – Mod de utilizare:

  • Se iau câte 3-4 picături, de 2 ori pe zi.
  • Fiecare doză de ulei esențial de Lemongrass se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar.

Acțiuni fiziologice:

  • Uleiul esenţial de Lemongrass conferă o stare generală, de bine.

Ingrediente :

  • Lemongrass (Cymbopogon citratus), ulei esențial 100%.

Prezentare Uleiul esenţial de Lemongrass:

  • Recipient de sticlă, 10ml, ambalat în cutie de carton.

Precauții și contraindicații:

  • Nu se va depăși doza indicată și nu se va administra nediluat. Uleiul esenţial de Lemongrass se administrează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă.

Atenționări:

  • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Uleiul esenţial de Lemongrass este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Produs similar: Ulei esential de lavanda

Informatii producator: Life-bio