Ulei esențial de Măghiran (majoran)

1,00 lei

Ulei esențial de Măghiran (majoran). Este folosită pe scară largă în tratamentul anxietății și în reducerea stresului.

Plata cu cardul online securizata
SKU: 6426316646963 Categorie:

Descriere

Ulei esențial de Măghiran (majoran). În aparență, măghiranul este foarte asemănător cu oregano; de fapt, ambele plante sunt membre ale aceleiași familii, Lamiaceae, care include oregano și măghiranul. Denumirea științifică a maghiranului este Origanum majorana, adesea cunoscută sub numele de Majorana hortensis sau Majorana majorana. Planta de maghiran este cunoscută și sub multe alte denumiri, inclusiv sovarf, mighiran, margeran și maghereta. Planta este originară din Marea Mediterană, deși a fost cultivată în alte regiuni ale globului după ce a fost introdusă acolo. În antichitate, măghiranul era considerat a fi un semn de fericire.
Este folosită pe scară largă în tratamentul anxietății și în reducerea stresului.

Ulei esențial de Măghiran (majoran) – Mod de utilizare:

  • Se iau câte 3-4 picături, de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar.

Actiuni fiziologice:

  • contribuie la o relaxare optimă și promovează starea de calm și liniște;
  • ajută la menținerea unui somn sănătos;
  • susține funcționarea normală a sistemului nervos;

Ingrediente:

  • Maghiran (Majorana hortensia), ulei esențial 100%.

Prezentare:

  • Recipient de sticlă, 10ml, ambalat în cutie de carton.

Precauții și contraindicații:

  • Nu se va depăși doza indicată și nu se va administra nediluat. Se administrează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă. Nu se administrează femeilor însărcinate sau care alăptează.

Atenționări:

  • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Produs similar: Ulei esential de eucalipt

Informatii producator: Life-bio