Ulei esențial de Mandarin verde 10ml

1,00 lei

Ulei esențial de Mandarin verde este considerat a fi atât tonic, cât și calmant pentru sistemul nervos, atunci când este utilizat local

Plata cu cardul online securizata
SKU: 6426316647212 Categorie:

Descriere

Ulei esențial de Mandarin verde este derivat din aceleași specii de citrice ca și cel de mandarină roșie (Citrus nobilis și C. reticulat) și se utilizează în același mod.

Diferența constă în faptul că, în timp ce uleiul de mandarină roșie este extras din fructe coapte, uleiul de mandarină verde este obținut din fructe necoapte, rezultând una dintre cele mai interesante arome din lumea uleiurilor esențiale, cu tonuri de citrice, dulce-floral și amărui-floral, și una dintre cele mai interesante arome din lumea uleiurilor esențiale.

Ca urmare, uleiul esențial de mandarină verde este considerat a fi atât tonic, cât și calmant pentru sistemul nervos, atunci când este utilizat local.

Ulei esențial de Mandarin verde  – Mod de utilizare:

Se iau câte 3-4 picături de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar.

Ingrediente:

Mandarin-verde (Citrus nobilis (reticulata)) ulei esențial: 100%.

Prezentare:

Recipient de sticlă, 10ml, ambalat în cutie de carton.

Precauții și contraindicații:

Nu se va depăși doza indicată și nu se va administra nediluat. Se ad-ministrează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă. A se administra cu prudență femeilor însărcinate sau care alăptează precum și persoanelor epileptice.

Atenționări:

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Produs similar: Ulei esential de pin

Informatii producator: Life-bio