Ulei esenţial de Mentă Dulce

1,00 lei

Ulei esenţial de Mentă Dulce diferă de cel de mentă prin faptul că are un efect mai moale și mai blând, așa cum sugerează și numele său.

Plata cu cardul online securizata
SKU: 6426316001281 Categorie:

Descriere

Ulei esenţial de Mentă Dulce diferă de cel de mentă prin faptul că are un efect mai moale și mai blând, așa cum sugerează și numele său. În timp ce menta dulce este foarte benefică în tratarea afecțiunilor respiratorii, menta dulce este mai eficientă în tratarea afecțiunilor digestive și ale sistemului nervos.

Menta dulce este mai degrabă folosită ca condiment sau ingredient alimentar decât ca plantă medicinală, datorită efectului său blând și a parfumului plăcut. Contrar credinței populare, aproape toate gumele de mestecat conțin ulei volatil de mentă dulce, care nu a fost încă reprodus în mod satisfăcător de nicio substanță chimică de sinteză. Ne vom uita totuși la proprietățile terapeutice ale uleiului de mentă dulce, deocamdată.

Ulei esenţial de Mentă Dulce – Mod de utilizare:

  • Uleiul esenţial de Mentă Dulce: Se iau câte 3-4 picături, de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar.

Acțiuni fiziologice:

  • Uleiul esenţial de mentă dulce contribuie la buna funcționare a aparatului respirator;
  • Susține funcționarea normală a sistemului digestiv și funcționarea normală a sistemului imunitar.

Ingrediente:

  • Mentă-dulce (Mentha viridis), ulei esențial 100%.

Prezentare:

  • Recipient de sticlă, 10ml, ambalat în cutie de carton.

Precauții și contraindicații:

  • Nu se va depăși doza indicată și nu se va administra nediluat. Se administrează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă. Nu se administrează persoanelor alergice la plante din Fam. Lamiaceae (Labiatae).

Atenționări:

  • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Produs similar : Ulei esential de cimbru

Informatii producator: Life-bio