Ulei esențial de Pin

1,00 lei

Ulei esențial de Pin. Uleiul esențial integral de pin este unul dintre puținii compuși antialergici din clasa sa de substanțe chimice.

Plata cu cardul online securizata
SKU: 6426316645768 Categorie:

Descriere

Ulei esențial de Pin. Uleiul esențial integral de pin este unul dintre puținii compuși antialergici din clasa sa de substanțe chimice.

Ajută la ameliorarea dificultăților de respirație și a tusei, combătând în același timp infecțiile bronșice, pulmonare și nazale.

Ulei esențial de Pin – Mod de utilizare:

  • Se iau câte 3-4 picături, de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar.

Acțiuni fiziologice:

  • Contribuie la buna funcționare a sistemului respirator, incluzând căile respiratorii superioare, medii și inferioare
  • Contribuie la buna funcționare a sistemului nervos și a sistemului articular.

Ingrediente:

  • Pin (Pinus sylvestris), ulei esențial 100%.

Prezentare:

  • Recipient de sticlă, 10ml, ambalat în cutie de carton.

Precauții și contraindicații:

  • Nu se va depăși doza indicată și nu se va administra nediluat. Se administrează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă. Nu se administrează persoanelor alergice la plante din Fam. Pinaceae.

Atenționări:

  • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Produs similar: Ulei esential de menta piperata

Informatii producator: Life-bio