Ulei esențial de Ravintsara

1,00 lei

Ulei esențial de Ravintsara. O plantă medicinală puțin recunoscută în țara noastră, ravintsara este o parte crucială a oricărei practici medicale, fie că este de natură fitoterapeutică sau alopată

Plata cu cardul online securizata
SKU: 6426316646161 Categorie:

Descriere

Ulei esențial de Ravintsara. O plantă medicinală puțin recunoscută în țara noastră, ravintsara este o parte crucială a oricărei practici medicale, fie că este de natură fitoterapeutică sau alopată. În loc de o plantă, este vorba despre un arbore gigantic (care poate ajunge până la 30 de metri înălțime!) care crește în regiunile tropicale și subtropicale din națiuni precum Japonia, Taiwan, Coreea de Sud și Vietnam.

Frunzele plantei secretă un ulei de camfor puternic mirositor, care are proprietăți vindecătoare incredibile și este un puternic agent antialergic. Un tonic puternic pentru suflet și intelect, uleiul de Ravintsara este un balsam pentru sistemul respirator. Capacitatea de a ameliora durerile musculare și reumatice îl face unul dintre cele mai eficiente analgezice pentru aplicații externe. În plus, favorizează sănătatea vaselor de sânge, în special a venelor și a capilarelor, și ajută la ameliorarea senzației de “picioare grele”.

Ulei esențial de Ravintsara – Mod de utilizare:

  • Se iau câte 3-4 picături de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar.

Acțiuni fiziologice:

  • Susține sănătatea vaselor sanguine inclusiv vene și capilare
  • Ajută la scăderea senzației de ”picioare grele”.

Ingrediente:

  • Ravintsara (Cynnamomum camphora), ulei esențial 100%.

Prezentare:

  • Recipient de sticlă 10ml ambalat în cutie de carton.

Precauții și contraindicații:

  • Nu se va depăși doza indicată și nu se va administra nediluat. Se adminis-trează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă.

Atenționări:

  • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umidi-tate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Produs similar: Ulei esential de menta piperata

Informatii producator: Life-bio