Ulei esențial de Rozmarin

1,00 lei

Ulei esențial de Rozmarin.  Susține funcționarea normală a sistemului nervos.

Plata cu cardul online securizata
SKU: 6426316001304 Categorie:

Descriere

Ulei esențial de Rozmarin. Este bine cunoscut ca un condiment, dar uleiul esențial de rozmarin este un leac puternic. Unul dintre cele mai puternice tratamente naturiste din lume, acest ulei este extras prin procesul de distilare. De exemplu, stimulează cele mai critice procese cerebrale (memorie, concentrare și sinteză), echilibrează raportul hormonal feminin-masculin din organism și încetinește căderea părului, încurajând în același timp creșterea părului nou, toate acestea fiind neobișnuite în lumea uleiurilor volatile în ansamblu.

Alchimistul și chimistul-filosof Paracelsus credea că acest ulei poate reface structurile cele mai fragile ale sistemului neurologic, cum ar fi terminațiile nervoase. Cercetările medicale actuale au arătat că rozmarinul poate accelera vindecarea sistemului neurologic după traumatisme sau boli. Vedeți cum acționează în mod terapeutic uleiul volatil de rozmarin întreg și cum poate fi utilizat în secțiunea următoare

Ulei esențial de Rozmarin – Mod de utilizare:

  • Se iau câte 3-4 picături, de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar.

Acțiuni fiziologice:

  • Susține funcționarea normală a sistemului nervos
  • Contribuie la buna funcționare a aparatului respirator
  • Susține funcționarea normală a sistemului digestiv și funcționarea normală a sistemului imunitar.

Ingrediente:

  • Rozmarin (Rosmarinus officinalis), ulei esențial 100%.

Prezentare:

  • Recipient de sticlă, 10ml, ambalat în cutie de carton.

Precauții și contraindicații:

  • Nu se va depăși doza indicată și nu se va administra nediluat. Se administrează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă. Nu se administrează persoanelor alergice la plante din Fam. Lamiaceae (Labiatae).

Atenționări:

  • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură.
    Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Produs similar :Ulei esential de eucalipt

Informatii producator: Life-bio