Ulei esențial de Scorțișoară

1,00 lei

Ulei esențial de Scorțișoară de exemplu, are unele dintre cele mai mari beneficii antioxidante și antibacteriene dintre toate uleiurile volatile.

Plata cu cardul online securizata
SKU: 6426316645416 Categorie:

Descriere

Ulei esențial de Scorțișoară. După cum îi spune și numele, scorțișoara provine din scoarța ramurilor tinere ale unui copac originar din regiunile tropicale din sudul Asiei.

Uleiul derivat din scorțișoară are o poziție unică în domeniul medicinei, datorită proprietăților sale curative puternice. Uleiul de scorțișoară, de exemplu, are unele dintre cele mai mari beneficii antioxidante și antibacteriene dintre toate uleiurile volatile.

În afară de aceste efecte bune asupra cancerului, are un impact antidiabetic extrem de puternic și dilată vasele de sânge (în special cancerul de piele și cel intestinal). Fiind un medicament de primă mână, pe care este întotdeauna bine să îl ai la îndemână, te invităm să citești mai jos calitățile sale în întregime.

Ulei esențial de Scorțișoară – Mod de utilizare:

  • Se iau câte 3-4 picături de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar.

Acțiuni fiziologice:

  • Contribuie la buna funcționare a aparatului respirator;
  • Susține funționarea normală a sistemului digestiv și a sistemului imunitar.

Ingrediente:

  • Scorțișoară (Cinnamomum cassia), ulei esențial 100%.

Prezentare:

  • Recipient de sticlă, 10ml, ambalat în cutie de carton.

Precauții și contraindicații:

  • Nu se va depăși doza indicată și nu se va administra nediluat. Se administrează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă. Nu se administrează persoanelor alergice la Scorțișoară.

Atenționări:

  • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Produs similar : Ulei esential de cimbru

Informatii producator: Life-bio