Ulei esențial de Tămâie

1,00 lei

Ulei esențial de Tămâie. Tamaia este considerat o plantă sfântă datorită rolului său în ritualurile ortodoxe și ca fiind unul dintre cadourile oferite lui Iisus de către magii din Orient la nașterea sa.

Plata cu cardul online securizata
SKU: 6426316645423 Categorie:

Descriere

Ulei esențial de Tămâie. Tamaia este considerat o plantă sfântă datorită rolului său în ritualurile ortodoxe și ca fiind unul dintre cadourile oferite lui Iisus de către magii din Orient la nașterea sa.

Tămâia este binecunoscută în medicina populară și magică din România pentru capacitatea sa de a îndepărta forțele malefice și demonice. Întrucât planta Boswellia serrata și uleiul esențial derivat din aceasta au fost studiate abia în ultima vreme pentru proprietățile lor medicinale, despre tămâie se cunosc puține lucruri.

La urma urmei, noi cercetări arată că uleiul de tămâie poate fi util în tratamentul cancerului ovarian și al cancerului de sân, fiind totodată un imunostimulator și un antiinflamator redutabil.

Ulei esențial de Tămâie – Mod de utilizare:

  • Se iau câte 3-4 picături, de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar.

Acțiuni fiziologice:

  • Contribuie la buna funcționare a aparatului reno-urinar, a sistemului nervos și a sistemului osteo-articular.

Ingrediente:

  • Tămâie (Boswellia serrata), ulei esențial 100%.

Prezentare:

  • Recipient de sticlă, 10ml, ambalat în cutie de carton.

Precauții și contraindicații:

  • Nu se va depăși doza indicată și nu se va administra nediluat. Se administrează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă. Nu se administrează persoanelor alergice la Tămâie.

Atenționări:

  • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Produs similar : Ulei esential de cimbru

Informatii producator: Life-bio