ULEI PĂR FIRE DESPICATE 10ml

1,00 lei

ULEI PĂR FIRE DESPICATE este un tratament pentru păr care are un impact puternic asupra părului deteriorat și a firelor de păr despicate

Plata cu cardul online securizata
SKU: 6426316647632 Categorie:

Descriere

ULEI PĂR FIRE DESPICATE este un tratament pentru păr care are un impact puternic asupra părului deteriorat și a firelor de păr despicate. Acesta face parte din colecția Life.

ULEI PĂR FIRE DESPICATE – Mod de utilizare:

  • Se aplică câteva picături pe lungimile și pe vârfurile părului uscat sau umed, insistând în zonele cu fire despicate. Se folosește atât pe părul uscat, cât și pe părul umed. A se agita înainte de utilizare.

Ingrediente:

  • ulei din seminte de struguri (Vitis vinifera), ul. din samburi de argan (Argania spinosa), extract din frunze de urzica (Urtica dioica), ul. extras din coaja de portocala (Citrus sinensis), ul. extras din coaja de mandarine (Citrus nobilis), ul. de salvie (Salvia officnalis), ul. de lavanda (Lavandula angustifolia), ul. din frunze de arbore-de-ceai (Melaleuca alternifolia), ul. de izma buna (menta piperata / Mentha piperita), ul. din frunze de patchouli (Pogostemon cablin), ul. din flori de musetel (Chamomilla recutita), limonene, linalool, citral.

Prezentare:

  • Recipient de sticlă, 10 ml, ambalat în cutie de carton.

Precauții:

  • Contraindicat persoanelor cu sensibilitate alergică la una din componentele produsului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se consuma, de preferință, înainte de data inscripționată pe ambalaj. A se citi ambalajul înainte de utilizare.

Condiții de depozitare:

  • A se păstra în loc uscat și răcoros, ferit de acțiunea directă a razelor solare și de îngheț, la temperaturi cuprinse între 50C și 250C.

Produs similar: Ulei par tratament

Informatii producator: Life-bio