ULEI PENTRU SCALP ANTIMĂTREAȚĂ 10ml

1,00 lei

ULEI PENTRU SCALP ANTIMĂTREAȚĂ. Ulei tratament 100% natural, hrănește scalpul uscat sau afectat de agenți chimici ori microbiologici.

Plata cu cardul online securizata
SKU: 6426316647656 Categorie:

Descriere

ULEI PENTRU SCALP ANTIMĂTREAȚĂ. Ulei tratament 100% natural, hrănește scalpul uscat sau afectat de agenți chimici ori microbiologici.

ULEI PENTRU SCALP ANTIMĂTREAȚĂ – Mod de utilizare:

  • Aplicați câteva picături direct la rădăcina firului de păr, pe scalp și masați ușor. Lăsați să acționeze 30 de minute, apoi spălați bine părul cu șampon. A se agita înainte de utilizare.

Ingrediente:

  • Vitis vinifera seed oil, Prunus amygdalus dulcis oil, Argania spinosa kernel oil, Melaleuca alternifolia leaf oil, Salvia officinalis oil, Lavandula angustifolia oil, Mentha piperita oil, Salicylic acid, Arctium lappa extract, Betula alba leaf extract, Laurus nobilis fruit oil, Cymbopogon flexuosus oil, Boswellia serrata oil, Pelargonium graveolens oil, Chamomilla recutita flower oil, Limonene, Linalool, Geraniol.

Precauții:

  • A se efectua un test de sensibilitate pe o porțiune mică de piele, înainte de prima utilizare. Contraindicat persoanelor cu sensibilitate alergică la una din componentele produsului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se consuma, de preferință, înainte de data inscripționată pe ambalaj. A se citi ambalajul înainte de utilizare.

Condiții de depozitare:

  • A se păstra în loc uscat și răcoros, ferit de acțiunea directă a razelor solare și de îngheț, la temperaturi cuprinse între 50C și 250C.

Mod de prezentare:

  • Flacon a 10 mililitri

Produs similar: Ulei pentru scalp seboreic

Informatii producator: Life-bio