ULEI PENTRU SCALP SEBOREIC 10ml

1,00 lei

ULEI PENTRU SCALP SEBOREIC. Ulei tratament 100% natural cu rol de reglare și echilibrare a secreției de sebum și de curățare a scalpului.

Plata cu cardul online securizata
SKU: 6426316647663 Categorie:

Descriere

ULEI PENTRU SCALP SEBOREIC. Ulei tratament 100% natural cu rol de reglare și echilibrare a secreției de sebum și de curățare a scalpului.

ULEI PENTRU SCALP SEBOREIC – Mod de utilizare:

  • Aplicați câteva picături direct la rădăcina firului de păr, pe scalp și masați ușor. Lăsați să acționeze 30 de minute, apoi spălați bine părul cu șampon. A se agita înainte de utilizare.

Ingrediente:

  • Vitis vinifera seed oil, Argania spinosa kernel oil, Vaccinium vitis-idaea leaf extract, Prunus amygdalus dulcis oil, Melaleuca alternifolia leaf oil, Salicylic acid, Lavandula angustifolia oil, Citrus sinensis peel oil, Mentha piperita oil, Cinnamomum camphora leaf oil, Cymbopogon flexuosus oil, Boswellia serrata oil, Pelargonium graveolens oil, Chamomilla recutita flower oil, Limonene, Linalool, Geraniol.

Precauții:

  • A se efectua un test de sensibilitate pe o porțiune mică de piele, înainte de prima utilizare. Contraindicat persoanelor cu sensibilitate alergică la una din componentele produsului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se consuma, de preferință, înainte de data inscripționată pe ambalaj. A se citi ambalajul înainte de utilizare.

Condiții de depozitare:

  • A se păstra în loc uscat și răcoros, ferit de acțiunea directă a razelor solare și de îngheț, la temperaturi cuprinse între 50C și 250C.

Mod de prezentare:

  • Flacon a 10 mililitri

Produs similar: Ulei pentru scalp antimatreata

Informatii producator: Life-bio